Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от Ние Идваме се обърнаха към хората, които

...
Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от Ние Идваме се обърнаха към хората, които
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян: Бойче, бихме искали да живееш дълго и неособено щастливо при бай Ставри

Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от " Ние Идваме " се обърнаха към хората, които гласоподаваха през вчерашния ден за обединението " Изправи се БГ! Ние Идваме " с признателност и заричане и отсега нататък да вземат участие интензивно в политическия и публичен живот, както и да бъдат строги блюстители за това партиите и обединенията да следват път, който е добър за България и посочват кривиците им, в случай че има такива, написа novinite.bg.

Хаджигенов и Бабикян насочиха думи и към водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който нощес се оипита присмехулно да ги уязви и посвети огромна част от брифинга си точно на тяхното отпадане от Парламента.

" Него го е боязън от всеки един от вас, които гласувахте за нас, и страхът му е състоятелен. Включително загатна, че сме желали да го забележим в ковчег. Не, Бойче, в случай че те искахме в ковчег, щяхме да те сложим в ковчег. Не, Бойче, не си схванал! Това, което повтаряме от самото начало, е, че бихме желали да живееш дълго и неособено щастливо при бай Ставри. Този боязън на великия вожд Бойко Борисов се дължи на всеки един от вас. Благодарение на ИБГНИ и площада " великият деспот се трансформира в смешно диктаторче с размерите на употребен оранжев презервати. Това, че няма да сме в Народното събрание не значи безусловно нищо. Искаме да забележим в този момент нови болшинства, остарели болшинства, междинни болшинства... И какво ще се случи с стопанската система и корупцията. Нашите общителни връзки с част от политическите сили в никакъв случай не са ни пречели да споделяме истината. Може да разчитате на нас. Ние елементарно излизаме на площада, елементарно излизаме и от Народното събрание. Ще продължим да се виждаме, тъй като имаме незавършена работа. Ще вършим структури по места ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР